Bine ati venit pe site-ul www.your-name.ro. Continuarea utilizarii site-ului implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos.

UTILIZATOR SI CUMPARATOR
Utilizatorul este persoana care a accesat www.your-name.ro, fie in scopuri private, fie in scopuri profesionale sau comerciale prezentul magazin online. 
Cumparatorul sau clientul este persoana fizica sau juridica care efectueaza/plaseaza o comanda pe site-ul  www.your-name.ro
 

UTILIZAREA www.your-name.ro
Informatiile publicate pe site-ul www.your-name.ro sunt din categoria celor de interes general despre companie, produsele comercializate sau serviciile prestate si pe care societatea noastra le considera ca fiind de interes pentru utilizatori  Toate produsele, informatiile si materialele folosite in acest site sunt proprietatea exclusiva a www.your-name.ro si fac subiectul legii dreptului de autor.

SITE
www.your-name.ro este un magazin online de bijuterii personalizate prin gravura.

COMANDA
Este document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator si are ca obiect un produs sau mai produse aflate pe site. Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul se asigura ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare si livrare sunt corecte, complete si reale. Clientul este deacord sa fie contactat de Vanzator prin orice mijloc disponibil pentru lamurilrea de aspecte privind comanda plasata pe site-ul www.your-name.ro

PLATA
Preturile produselor comercializate in cadrul site-ului www.your-name.ro sunt exprimate in lei si includ TVA.

Modalitatea de plata se selecteaza de Client la fiecare Comanda

  • online, prin MobilePay
  • ramburs, la livrarea coletului

Termenul de livrare este specificat la finalizarea comenzii, in functie de gravura ceruta de fiecare client in parte.

FACTURA FISCALA
Fiecare comanda livrata este insotita de factura fiscala. 

LIVRARE
Comenzile sunt trimise prin curierat rapid, impachetate corespunzator.

DATE CARD
Datele cardului de plata nu sunt accesibile si nu sunt stocate de site-ul nostru. 

STOC
Daca un produs nu se afla in stoc, veti fi contactati imediat. Puteti alege alt produs sau banii virati vor fi returnati in termen de 14 zile lcalendaristice in contul mentionat de Client/Cumparator.

GRAVARE PRODUS
Puteti alege unul din modelele prezentate pe site-ul www.your-name.ro sau puteti trimite la adresa contact@your-name.ro fotografii cu gravura dorita (nume, poze, simboluri, date nastere sau casatorie, etc)

GARANTIE
Fiecare obiect comandat de pe site-ul www.your-name.ro bneficiaza de o garantie de 12 luni.

RETURNARE PRODUSE

Conform legii, produsele comandate se pot returna in termen de 14 zile calendaristice, daca asupra lor nu a actionat nici un factor extern. Fac exceptie de la aceasta regula produsele personalizate care pot fi returnate doar daca prezinta defecte de fabricatie sau gravura. Tremenul in care Clientul anunta neconformitatea unui produs este de 5 zile calendaristice de la primirea coletului/obiectului comandat. Anuntul va fi facut in scris la adresa contact@your-name.ro.

Nu se accepta returul produselor daca:

  • produsul a fost uzat;
  • a fost rupt sau agatat;
  • prezinta zgarieturi;
  • a fost curatat cu solutii abrazive;
  • a fost viciat cu intentie.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului returnat in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data la care produsul  ajuns in posesia sa. Suma va fi returnata astfel:

  • pentru Comenzile achitate cu card online, prin restituire in contul din care a fost efectuata plata, daca nu s-a specificat alt cont;
  • pentru Comenzile achitate cu ramburs, restituirea se va face prin virament bancar in contul mentionat de cumparator.

Toate viramentele se efectueaza in lei.

PASTRAREA BIJUTERIILOR
Bijuteriile se pastreaza ambalate individual in saculeti textili, departe de razele soarelui, ferite de praf si umiditate. 

LITIGII
Orice litigiu aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este cu putinta, competenta revine instantelor de judecata..