Colier Cruciulita cu Cubic zirconia din Argint 925

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)

Acest colier elegant este confecționat din argint 925 de cea mai înaltă calitate, oferindu-i o strălucire și durabilitate excepționale. Designul său rafinat și sclipitor este completat de prezența cristalelor de zirconiu.

Cristalele de zirconiu folosite în acest colier sunt selectate cu grijă și expertiză pentru a oferi o strălucire similară diamantelor. Acestea sunt amplasate cu atenție într-o montură delicată, care permite fiecărei pietre să strălucească în mod individual și să captureze lumina într-un mod irezistibil.

Colierul are o lungime ajustabilă, permițându-ți să-l personalizezi în funcție de preferințele tale. În plus, fermoirul sigur și ușor de utilizat asigură confort și securitate în timpul purtării.

Acest colier din argint 925 cu cristale de zirconiu este o alegere perfectă pentru orice ocazie specială. Poate fi purtat cu încredere la evenimente formale, petreceri elegante sau chiar în viața de zi cu zi pentru a adăuga un strop de strălucire și eleganță în ținuta ta.

Indiferent dacă îl achiziționezi pentru tine sau ca un cadou special pentru o persoană dragă, acest colier va aduce cu sine o notă de rafinament și farmec. Cu strălucirea sa irezistibilă și calitatea sa superioară, acest colier din argint 925 cu cristale de zirconiu va deveni cu siguranță o piesă de preț în colecția ta de bijuterii.

Nume de gravat:

123 Lei
(150 Lei)