Colier ANTIQUE GOLD personalizat prin gravura cu inima

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)

HAND MADE Collection

Colier cu hematit 3mm

Otel inoxidabil 316L placata cu aur 

Size - 38+3cm

 

Produsul vine insotit de certificatul de calitate si cutia cadou, in care bujuteria dumneavoastra va fi ambalata cu multa grija. 

 

Acest produs este rezistent la apa si hipoalergic. Se poate purta atat in mometul in care faci dus dar si cand mergi la inot. O alta calitate a otelului inoxidabil este ca poate fi purtat si de persoanele cu o sesibilitate ridicata, deoarce nu provoaca alergi. Acest produs nu se oxisedeaza, nu rugineste si nu isi schimba culoarea o data cu trecerea timpului indiferent de mediul in care este purtat.

Otelul inoxidabil (316L) este cel mai prietenos material cu mediu inconjurator si este 100% reciclabil!

 

Calitatiile otelului inoxidabil:

  • Nu se înegreste
  • nu își schimbă culoarea
  • nu isi schimba proprietatile la contactul cu apa
  • poate fi purtat tot timpul
  • nu provoacă alergii și iritații ale pielii

Colierul personalizat prin gravură din oțel inoxidabil placat cu aur de 18k este o bijuterie elegantă și personalizată. Această piesă este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce o face durabilă și rezistentă la coroziune. Placajul cu aur de 18k adaugă un aspect elegant și sofisticat colierului, oferindu-i o nuanță caldă și strălucitoare.

Gravura personalizată îi oferă colierului o notă distinctivă și personală. Aceasta poate fi o amintire specială, un citat inspirațional, numele unei persoane dragi sau orice alt text sau simbol care are o semnificație specială pentru tine. Gravura este realizată cu precizie și cu mare atenție la detalii, astfel încât să poți fi sigur că mesajul tău este reprezentat cu exactitate.

Colierul personalizat prin gravură este o alegere excelentă pentru a fi purtat în fiecare zi sau pentru ocazii speciale. Este un cadou minunat pentru cei dragi sau pentru a-ți arăta personalitatea și stilul. În plus, fiind fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și placat cu aur de 18k, acest colier este ușor de întreținut și poate fi purtat cu încredere timp îndelungat.

 

Nume de gravat:

135 Lei
(150 Lei)